ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Δικαιοσύνης: «Αμισθος που μετέχει σε ομάδα εργασίας ο Πάνος Λάμπρου»

panoslabrou

Αμισθος που μετέχει σε ομάδα εργασίας είναι ο Πάνος Λάμπρου σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ανέφερε ότι ο κ. Λάμπρου, συνεχίζει να βρίσκεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης παρά τα αντιθέτου υποστηριζόμενα από τον υπουργό μετά την εμπλοκή του ονόματός του στις καταγγελίες Πανούση.

Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την εργασιακή σχέση με τον Πάνο Λάμπρου, η ιδιότητά του ως μετακλητού υπαλλήλου έχει λήξει από τις 28 Αυγούστου του 2015. Μετέχει όμως, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, αμισθί σε ομάδα εργασίας που έχει ως στόχο την ανάπτυξη δομών υγείας στο σωφρονιστικό σύστημα και το έργο της οποίας ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2015.

«Με την ιδιότητα αυτή, κατόπιν απόφασης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Κοσμάτου, εγκρίθηκε και η μετάβαση του κ. Λάμπρου σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη (1/11/2015 – 3/11/2015) για δραστηριότητα που εμπίπτει στον παραπάνω σκοπό», καταλήγει η ανακοίνωση.