Ειδικά σεμινάρια για τον πρωτογενή τομέα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιιο Αθηνών

Ειδικά σεμινάρια για τον πρωτογενή τομέα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιιο Αθηνών

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεμινάρια για άτομα ηλικίας 24 έως και 40 ετών, ανέργους και εργαζόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα σεμινάρια (διάρκειας 50 ωρών το καθένα) θα συμμετέχουν 25 άτομα ανά αντικείμενο εκπαίδευση και αφορούν τους τομείς: Αμπελουργία, Άνυδροι Κήποι – Φυτοδώματα (ταρατσόκηποι) Αγροτουριστικών Μονάδων, Αρωματικά – Φαρμακευτικά Φυτά, Εδώδιμα Μανιτάρια: Καλλιέργεια – αξιοποίηση, Ελαιοκομία, Κηπευτικές καλλιέργειες, θερμοκήπια, υδροπονία. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν μεθαύριο Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στις 4.30 μ.μ. στo Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά Οδός 75, Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο 210344 2492 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή