Μέχρι 19 Νοεμβρίου οι αιτήσεις μετεγγραφής για φοιτητές από την Κεφαλλονιά

Μέχρι 19 Νοεμβρίου οι αιτήσεις μετεγγραφής για φοιτητές από την Κεφαλλονιά

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετεγγραφής οι φοιτητές που κατάγονται από την Κεφαλλονιά και εισήχθησαν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ πέρυσι ή φέτος καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων, με βάση την ευεργετική διάταξη για τους μαθητές του νησιού που επλήγη από σεισμό τον Ιανουάριο του 2014. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr.

Επίσης, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου πρέπει να υποβάλουν κοινή αίτηση οι ενδιαφερόμενοι που πρόκειται να κάνουν χρήση δικαιώματος αμοιβαίας μετεγγραφής κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η κοινή αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί στις αντίστοιχες Σχολές ή Τμήματα έως τις 30 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, η διαδικασία της αμοιβαίας μετεγγραφής θα ολοκληρωθεί έως τις 15 Δεκεμβρίου με την ανακοίνωση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος ή του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου/ Διοικούσας Επιτροπής στο ίδρυμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή