Συλλήψεις για μαστροπεία στο Λουτράκι

Συλλήψεις για μαστροπεία στο Λουτράκι

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν χθες βράδυ στο Λουτράκι Κορινθίας, ένας 28χρονος Αλβανός και μία 25χρονη ομοεθνής του, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία, καθώς και ένας 21χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 28χρονος και η 25χρονη, γιατί όπως προέκυψε προήγαγαν στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού, 20χρονη ομοεθνή τους, την οποία για τον σκοπό αυτό, μετέφεραν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 25χρονης, σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας 21χρονος Αλβανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστό διαβατήριο και ο οποίος συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, επτά κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο της 25χρονης, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή