Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  Στα 13,4 εκατομμύρια ευρώ έναντι 59 εκατομμυρίων που ήταν το 2015 , ανέρχεται το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων , που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία , από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Στην εισήγησή του , ο γενικός γραμματέας του Δήμου , επισήμανε ότι σ΄αυτό δεν είναι ενταγμένα τα έργα που είναι ώριμα από το Δήμο για ένταξη στο ΕΣΠΑ γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμη η νέα προγραμματική περίοδος .

Από την παράταξη « Ανοιχτή Πόλη» , ο κ. Αξελός , σημείωσε ότι το πραγματικό ύψος του Τεχνικού Προγράμματος θα είναι ακόμη μικρότερο αφού προβλέπει εξοφλήσεις έργων που ολοκληρώθηκαν το 2015. Από τη Λαϊκή Συσπείρωση ο κ. Λάμπρου , υπογράμμισε ότι το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα δεν επαρκή ούτε καν για τα στοιχειώδη που έχει ανάγκη η Αθήνα και έχει ταξικό προσανατολισμό σε βάρος των λαϊκών γειτονιών της πρωτεύουσας .

Ο κ. Βαφειάδης από την «Αθήνα , Πόλη της Ζωής μας», σημείωσε ότι όλα τα έργα το 2015 που είχαν απορροφήσεις ήταν δρομολογημένα επί Κακλαμάνη. Τέλος ο επικεφαλής της παράταξης « ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Γειτονιές της Αθήνας» , κ. Κωνσταντίνου , ανάφερε ότι πρόκειται για ένα Τεχνικό Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις Μνημονιακές επιταγές και αναρωτήθηκε τι έγιναν όλα εκείνα τα έργα που προεκλογικά υποσχόταν ο κ. Καμίνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή