Ψήφισμα διαμαρτυρίας σε βουλευτές από την Πρωτοβουλία Αγροτών

Ψήφισμα διαμαρτυρίας σε βουλευτές από την Πρωτοβουλία Αγροτών

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ των κατά τόπους περιοχών τους, επιδίδουν σήμερα αγρότες της Πρωτοβουλία Αγροτών που πλαισιώνεται από 62 Αγροτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα «θα τους προειδοποιήσουμε, καθέναν ξεχωριστά ότι εάν ψηφίσουν τα προωθούμενα μέτρα για το αγροτικό, όχι μόνο δεν θα λάβουν τη ψήφο μας ξανά, αλλά θα είναι και ανεπιθύμητοι στα χωριά μας» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παραγωγός Πέλλας, Τάσος Κυραλίδης, μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών.

Όπως μας είπε ο ίδιος, αγρότες της Πέλλας συγκεντρώθηκαν με τα αγροτικά τους οχήματα στον κόμβο του Μαυροβουνίου και ήδη κατευθύνονται στην Αριδαία, στο γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφάκη και στη συνέχεια θα επισκεφθούν τα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα τα γραφεία της υφυπουργού Βιομηχανίας, Θοδώρας Τζάκρης και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Καρασμάνη.

Αντίστοιχες κινήσεις πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ την προσεχή Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί συνάντησή τους στην Αθήνα-αντιπροσωπείες και από τους 62 Συλλόγους που απαρτίζουν την Πρωτοβουλία Αγροτών-, προκειμένου να καθοριστεί το νέο πλάνο κινητοποιήσεών τους, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών. Συμπλήρωσε δε ότι επί ευκαιρίας της καθόδου τους στην Αθήνα, γίνονται και οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να κλειστούν ραντεβού με κυβερνητικά στελέχη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT