Τέσσερις συλλήψεις για την απόπειρα εμπρησμού σε παιδικό σταθμό στη Λάρισα

Τέσσερις συλλήψεις για την απόπειρα εμπρησμού σε παιδικό σταθμό στη Λάρισα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα νεαρά άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για την απόπειρα εμπρησμού που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε παιδικό σταθμό της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν αργά το βράδυ της ημέρας που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς, ηλικίας από 17 έως 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες.

Ειδικότερα, οι τέσσερις τα ξημερώματα της Πέμπτης διέρρηξαν την είσοδο του παιδικού σταθμού και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προκαλέσουν πυρκαγιά στο εσωτερικό του με τη ρίψη τριών γυάλινων φιαλών, που περιείχαν εύφλεκτο υλικό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή