Σύλληψη Αλγερινού με δεκάδες πλαστά έγγραφα στη Μυτιλήνη

Σύλληψη Αλγερινού με δεκάδες πλαστά έγγραφα στη Μυτιλήνη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 67 ανέρχονται τα πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα προσωρινής διαμονής μεταναστών τα οποία εντοπίστηκαν στις αποσκευές Αλγερινού που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλαστά έγγραφα φέρεται να έχουν εκδοθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης και σε όλα οι κάτοχοί τους εμφανίζονταν ως Σύροι.

Εικάζεται ότι τα πλαστά έγγραφα προορίζονταν για μετανάστες μαροκινής ή αλγερινής καταγωγής, πολλοί από τους οποίους το τελευταίο χρονικό διάστημα συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο. Τα συγκεκριμένα υπηρεσιακά σημειώματα θα τους εξασφάλιζαν την είσοδο στην Κεντρική Ευρώπη.

Είναι το τρίτο περιστατικό με πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα στη Λέσβο το τελευταίο δίμηνο. Εν τω μεταξύ, μετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής συνελήφθησαν μεσημέρι στην προκυμαία της Μυτιλήνης, σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης. Σε 12 μετανάστες βρέθηκαν πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή