ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δήλωση του ΠτΔ για την ημέρα των Θεοφανείων

i-dilosi-toy-ptd-gia-tin-imera-ton-theofaneion-2117111

«Το ανέσπερο Φως της Χριστιανοσύνης, το Φως της Αγάπης, της καταλλαγής, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ας διαλύει τα σκοτάδια τα οποία απειλούν την δημοκρατία και τον πολιτισμό στην χώρα μας, στην Ευρώπη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και ιδίως στην χώρα μας, το Φως της Χριστιανοσύνης να διαλύσει το σκοτάδι της κρίσης και της ανέχειας που πλήττει την κοινωνία μας και ιδίως τους οικονομικώς ασθενέστερους συνανθρώπους μας και τη νέα γενιά. Χρόνια πολλά» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού των υδάτων στην Δεξαμενή.

Γ. Πλακιωτάκης: Το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει τη στράτα όλων μας και να σφυρηλατήσει την ενότητα του Έθνους μας, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών

Την ευχή το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει τη στράτα όλων μας και να σφυρηλατήσει την ενότητα του Έθνους μας, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, όπου παρέστη.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε ότι σήμερα, είναι μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.

Φ. Γεννηματά: Λιγότερα μεγάλα λόγια για να πετύχουμε περισσότερα

Την ευχή να φωτίσουμε την καθημερινότητα μας με  αισιοδοξία , ελπίδα και σιγουριά για το αύριο του τόπου και των παιδιών μας, εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Δεξαμενή.

«Να αναβαπτίσουμε τη σχέση της πολιτικής με τον πολίτη. Λιγότερα μεγάλα λόγια για να πετύχουμε περισσότερα», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.