Διαβάστε την Κυριακή στο περιοδικό «Κ»

Διαβάστε την Κυριακή στο περιοδικό «Κ»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί με την Καθημερινή την Κυριακή 10 Ιανουαρίου γνωρίστε την Joy Mangano, την αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχο της Miracle Mop, τη ζωή της οποίας ερμηνεύει η Τζένιφερ Λόρενς στην οσκαρικών προδιαγραφών ταινία «Joy». Η Mangano, ζωντανή απόδειξη του αμερικάνικου ονείρου, μιλάει αποκλειστικά στο «Κ» και γίνεται δικαίως το εξώφυλλο του περιοδικού.

Σε άλλα θέματα του νέου τεύχους:

• Τέσσερις Ευρωπαίοι εξηγούν γιατί αποφάσισαν να ζήσουν στην Αθήνα της κρίσης.

• Δύο ειδικοί της επικοινωνίας κρίνουν τα υπέρ και τα κατά των δύο «μονομάχων» για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

• Ο Κουέντιν Ταραντίνο παρουσιάζει την όγδοη ταινία του, στη σκιά της οποίας κρύβονται μηνύσεις, συναδελφικές κόντρες, μποϊκοτάζ και μια σειρά από προκλητικές συνεντεύξεις.

• Ο γνωστός αρχιτέκτονας Πάνος Πετρίδης μιλάει για τις πρόσφατες βραβευμένες δουλειές του σε Σαντορίνη και Ήπειρο και υποστηρίζει ότι καλό ντιζάιν και κρίση δεν είναι υποχρεωτικά έννοιες ασύμβατες.

• Συνέντευξη με τον Σερζ και την Μπεάτε Κλάρσφελντ που αφιέρωσαν την ζωή τους στον εντοπισμό των τελευταίων ναζί που διέφευγαν την σύλληψη και έρχονται στην Αθήνα για την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης των Απομνημονευμάτων τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή