Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους φόνους δύο αντρών ερευνούν από χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Η πρώτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα μαζί με δικαστικό επιμελητή παραβίασαν την πόρτα διαμερίσματος προκειμένου να επιδώσουν στους μισθωτές απόφαση έξωσης. Το σπίτι ήταν άδειο και μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη που λειτουργούσε σε ένα από τα δωμάτια βρήκαν παγωμένο το πτώμα ενός άντρα. Ηταν καλυμμένο από παχύ στρώμα πάγου και από περιγραφές αστυνομικών προκύπτει ότι ο νεκρός ήταν φιμωμένος και δεμένος χειροπόδαρα.

Το διαμέρισμα είχαν μισθώσει ένας Ελληνας συνταξιούχος ναυτικός και η Βουλγάρα σύζυγός του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα γιο. Τα ίχνη του 65χρονου άντρα είχαν χαθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2015 και μάλιστα ο αδελφός του είχε αναφέρει εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλοδαπή σύζυγός του έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό τη Βουλγαρία, δέκα ημέρες πριν από τη δήλωση εξαφάνισης του άντρα της, παίρνοντας μαζί το ανήλικο παιδί τους. Η διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος δεν ολοκληρώθηκε χθες, ωστόσο πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον συνταξιούχο ναυτικό. Εάν οι εκτιμήσεις των αστυνομικών επιβεβαιωθούν, βασική ύποπτη για τον φόνο καθίσταται η σύζυγος του συνταξιούχου ναυτικού, με την οποία μάλιστα είχε συχνούς διαπληκτισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί μέσω Interpol η αστυνομία της Βουλγαρίας.

Σε εκτέλεση, στο μεταξύ, παραπέμπει η δολοφονία με 12 σφαίρες ενός άντρα που εντοπίστηκε νεκρός σε χωματόδρομο στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Το πτώμα βρήκε περίοικος, που χθες το μεσημέρι έβγαλε βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής. Από τα πρώτα ευρήματα προέκυψε ότι ο άντρας, ηλικίας περίπου 35 – 40 ετών, δέχτηκε 12 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, ενώ η δολοφονία έλαβε χώρα μια – δυο ημέρες πριν από τον εντοπισμό του πτώματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή