Την σύζυγο του θύματος «δείχνουν» οι έρευνες για το έγκλημα στην Καλλιθέα

Την σύζυγο του θύματος «δείχνουν» οι έρευνες για το έγκλημα στην Καλλιθέα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνταξιούχο ναυτικό που είχε εξαφανιστεί από τον Ιανουάριο του 2015 πιθανολογείται ότι ανήκει το πτώμα που βρέθηκε κρυμμένο την Τρίτη σε καταψύκτη διαμερίσματος, στην Καλλιθέα. Μάλιστα εάν οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, βασική ύποπτος για τον φόνο καθίσταται η σύζυγος του, με την οποία μάλιστα είχε συχνούς διαπληκτισμούς και με την οποία βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού τους.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με νάιλον σακούλες και σεντόνια και μέχρι την Τετάρτη παρέμενε καλυμμένο από παχύ στρώμα πάγου και όπως προέκυψε από περιγραφές αστυνομικών ο νεκρός ήταν φιμωμένος και δεμένος χειροπόδαρα. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Αθήνας και εκτιμάται πως την Πέμπτη οι αστυνομικοί θα καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τη σορό από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα μαζί με δικαστικό επιμελητή παραβίασαν την πόρτα διαμερίσματος προκειμένου να επιδώσουν στους μισθωτές απόφαση έξωσης.

Το διαμέρισμα είχαν μισθώσει ένας Ελληνας συνταξιούχος ναυτικός και η Βουλγάρα σύζυγός του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα γιο. Τα ίχνη του 65χρονου άντρα είχαν χαθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2015 και μάλιστα ο αδελφός του είχε αναφέρει εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλοδαπή σύζυγός του έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό τη Βουλγαρία, δέκα ημέρες πριν από τη δήλωση εξαφάνισης του άντρα της, παίρνοντας μαζί το ανήλικο παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί μέσω Interpol η αστυνομία της Βουλγαρίας.

 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή