Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εκτέλεση στη Βαρυμπόμπη

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εκτέλεση στη Βαρυμπόμπη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 36χρονο Ελληνα, σεσημασμένο για εμπόριο ναρκωτικών, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε χθες το απόγευμα στη Βαρυμπόμπη. Εφερε τραύματα από δώδεκα σφαίρες διαμετρήματος 9 χιλιοστών και βρέθηκε σε χωματόδρομο από περίοικο. Οι δράστες έσυραν το πτώμα μετακινώντας το μερικά μέτρα από το σημείο της εκτέλεσης, ενώ περισυνέλεξαν τους κάλυκες για να μην αφήσουν ίχνη. Ο νεκρός αναγνωρίστηκε αρχικά από τη σύντροφό του και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε από δακτυλικά αποτυπώματα που στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το θύμα είχε συλληφθεί το 2004 για κατοχή 1,5 κιλού κατεργασμένης κάνναβης, χαπιών ecstasy και MDMA, και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Το 2011 είχε συλληφθεί εκ νέου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού για κατοχή και διακίνηση 50 κιλών χασίς. Εξέτισε ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών και αποφυλακίστηκε το 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα που ακολούθησε μέχρι τη δολοφονία του, ο 36χρονος δούλευε σε νυχτερινά κέντρα της Αττικής. Η δολοφονία του αποδίδεται από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούσαν δοσοληψίες ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή