Τρέξτε για καλό σκοπό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κεντρικό σύνθημα «Τρέξτε για καλό σκοπό» ο αθλητικός σύλλογος «Ευεξία» (FEEL GOOD Sports Club) σε συνεργασία με πέντε δήμους της Αττικής και την Attica Bank ως χορηγό, διοργανώνουν για τρίτη χρονιά τον αγώνα δρόμου Fun and Run Grand Prix. Η «Κ» συμβάλλει στην διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας.

Η  εκκίνηση θα γίνει τη Κυριακή 24/1 από τον δήμο Γαλατσίου και ακολουθούν o Β’ Αγώνας στον Δήμο Πεύκης/ Λυκόβρυσης (14/2), ο Γ’ Αγώνας στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου (13/3), ο Δ’ Αγώνας στο Δήμο Πεντέλης/ Μελισσίων/ Ν.Πεντέλης (17/4) και ο Ε’ Αγώνας, ο οποίος είναι και ο τελικός και θα γίνει στην Αθήνα στις 22/5. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να στείλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.feelgoodsports.gr ατομικά ή ομαδικά αφού όπως τονίζουν οι διοργανωτές «δίνουμε την ευκαιρία σε παρέες φίλων να συμμετέχουν σ’ αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού». Η παραλαβή των αριθμών και του αθλητικού υλικού θα γίνεται την Κυριακή, πριν από τον αγώνα, στη γραμματεία εγγραφών, η οποία θα βρίσκεται στον χώρο εκκίνησης, πλησίον των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Γαλάτσι. Για τους δημότες των πέντε συν-διοργανωτών δήμων η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν βάσει της σειράς τερματισμού τους και στους πέντε αγώνες. Για τους πρώτους έξι που θα συγκεντρώσουν την καλύτερη βαθμολογία θα υπάρξει χρηματικό έπαθλο ενώ για τους υπόλοιπους πεντακόσιους θα κληρωθούν αθλητικά δώρα από τους χορηγούς. Μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση των παιδικών χωριών ΣΟΣ, του σωματείου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Αλμα Ζωής» και του συλλόγου «Μπορούμε -Καμιά μερίδα φαγητού χαμένη».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο πρωταθλητής Μαραθωνίου και μέλος της οργανωτικής επιτροπής  κ. Κώστας Πούλιος τόνισε ότι «καθένας μπορεί να συμμετέχει και να βιώσει τη χαρά του αθλητισμού αφού σχεδιάσαμε ευρύ φάσμα αποστάσεων που να ταιριάζει στη φυσική κατάσταση και διάθεση του κάθε αθλητή». Οι διαδρομές στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι είναι: 1 χλμ για παιδιά, 5 χλμ για αρχάριους και 10 χλμ για αθλητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή