Ελεύθερος ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε συλληφθεί για δωροληψία

Ελεύθερος ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε συλληφθεί για δωροληψία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eλεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο τραπεζικός υπάλληλος ο οποίος είχε θέσει και υποψηφιότητα ως συνεργαζόμενος με ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και αντιμετωπίζει κατηγορία δωροληψίας, μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του με αποτέλεσμα να συλληφθεί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο τραπεζικός υπάλληλος που συνελήφθη με 3.000 ευρώ μετά από καταγγελία επιχειρηματία ότι ζητούσε χρήματα για να μεσολαβήσει προκειμένου να τον διευκολύνει σε χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ, αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες τα καταγγελλόμενα.

Υποστήριξε ότι τα χρήματα που πράγματι πήρε (3.000 ευρώ) κατά τη συνάντησή του με τον καταγγέλλοντα στη Βαρβάκειο αγορά ήταν αμοιβή για υπηρεσίες που προσέφερε η σύζυγός του – επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση – που είναι φοροτεχνικός.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η καταγγελία σε βάρος του εξυπηρετούσε άλλου είδους σκοπιμότητες και προσπάθησε να πείσει ότι ο ίδιος δεν είχε σχέση με τα προσφερθέντα χρήματα.

Πάντως, μετά την απολογία του, που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ανακριτής και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο επιβάλλοντας του περιοριστικούς όρους.

Για την ίδια υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και σε πέντε υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων στην υπόθεση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή