Εξι πρόσφυγες νεκροί κοντά σε ακτή της Σάμου

Εξι πρόσφυγες νεκροί κοντά σε ακτή της Σάμου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα τραγωδία με θύματα μετανάστες φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή των ακτών της Σάμου, στο ακρωτήριο Πράσο.

Στελέχη του λιμενικού σώματος με περιπολικό σκάφος εντόπισαν τις σορούς έξι άτυχων μεταναστών. Μετά από προσπάθεια, κατάφεραν να ανασύρουν τα πέντε άτομα, δύο άντρες και τρεις γυναίκες, ενώ λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, δεν κατέστη δυνατόν να ανασυρθεί και η έκτη σορός, η οποία βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή.

Επίσης, σε κοντινή παραλία στην περιοχή εντοπίστηκε ένας διασωθείς μετανάστης, ο οποίος κατά δήλωσή του επέβαινε σε σκάφος με άλλους 17 μετανάστες και πρόσφυγες, το οποίο βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκαν οι σοροί των μεταναστών. Ο μετανάστης που βρέθηκε σώος αναγνώρισε ότι οι σοροί που περισυνελέγησαν από το λιμενικό ήταν άτομα που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο σκάφος.Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή