Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του στο Βελβεντό

Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του στο Βελβεντό

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή Κοζάνης ο 40χρονος από το Βελβεντό, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 37χρονη σύζυγό του.

Μέτα το πέρας της πολύωρης απολογίας εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 40χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος απολογούμενος, απέδωσε την ενέργεια στη συναισθηματική φόρτιση που τον κυρίευσε λόγω της απόφασης της συζύγου του να φύγει από το σπίτι και να πάρει τα τρία ανήλικα παιδιά τους μαζί της.

«Το ερωτικό πάθος και η θολούρα με έφεραν στο σημείο να αφαιρέσω ανθρώπινη ζωή. Ήταν λάθος απόφαση να το αποκρύψω» – φέρεται να είπε – κατά την απολογία του ο 40χρονος.

Ο συνήγορός του δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν προκύπτει καμία προμελέτη, σχεδιασμός, πρόθεση για διάπραξη τέτοιου απάνθρωπου αδικήματος και έκανε λόγο για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, η συνήγορος της οικογένειας της 37χρονης ανέφερε πως κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού στη μητέρα του θύματος. Όπως τόνισε, το δικαστήριο χορήγησε την προσωρινή διαταγή και τα παιδιά μετέβησαν χθες στον Πειραιά, τόπο διαμονής των γονέων της 37χρονης.

Η δικάσιμος για την αίτηση αναστολής έχει οριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια, όπως διευκρίνισε η συνήγορος της οικογένειας, θα ακολουθήσει κύρια αγωγή για την οριστική ανάθεση της γονικής μέριμνας των παιδιών στη μητέρα της 37χρονης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή