Καταλήψεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τον ΟΓΑ

Καταλήψεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τον ΟΓΑ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατάληψη στο κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, στην πλατεία Κάνιγγος, πραγματοποιούν εργαζόμενοι του Λογιστηρίου, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο συνταξιδοτικό.

Κατάληψη και στα γραφεία του ΟΓΑ

Σε συμβολική κατάληψη στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ έχουν προχωρήσει από τα ξημερώματα εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.

Περίπου 100 με 150 άτομα έχουν κλείσει την είσοδο του κτιρίου και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά του ασφαλιστικού και της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση των εργαζομένων, αναφέρεται:

«Αυτή την ώρα, δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, συνδικάτα, ομοσπονδίες και εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε Συμβολική Κατάληψη των κεντρικών υπηρεσιών του ΟΓΑ. Εκφράζοντας έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους και τη συμπόρευση τους, με την αγωνιζόμενη φτωχομεσαία αγροτιά, στον κοινό αγώνα εργαζόμενων, φτωχομεσαίων αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων, νεολαίας ενάντια Νόμο-Λαιμητόμο της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή