Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβολαιογράφοι

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβολαιογράφοι

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, οι συμβολαιογράφοι. Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε σε κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των συμβολαιογραφικών συλλόγων της χώρας, οι εκπρόσωποι του κλάδου θα απέχουν από την άσκηση των καθηκόντων τους από τη Δευτέρα (1/2) έως και την Παρασκευή (5/2).

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των συμβολαιογραφικών συλλόγων της χώρας, «σε κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας που συνήλθαν σήμερα στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσων, η ολομέλεια των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων επιβεβαίωσε τις δυσβάσταχτες συνέπειες του προσχεδίου Νόμου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και την αδυναμία των ασφαλιζομένων ενεργών Συμβολαιογράφων στην καταβολή των προσχεδιασμένων από την Κυβέρνηση ασφαλιστικών εισφορών, η καταβολή των οποίων θα οδηγήσει στην εξαθλίωση του Κλάδου.

Μετά από ομόφωνη πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της Χώρας αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του Κλάδου και ειδικότερα η αποχή των Συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους από Δευτέρα 1.2.2016 έως και Παρασκευή 5.2.2016. Λόγω της πραγματοποιούμενης αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες την Τετάρτη 3.2.2016 πλειστηριασμοί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή