Εντονες αποδοκιμασίες κατά Καμμένου στην Κω

Εντονες αποδοκιμασίες κατά Καμμένου στην Κω

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω που αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για την κατασκευή των hotspots στα νησιά, βγήκαν στους δρόμους λίγο πριν φτάσει ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο νησί δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο. Εγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και ήρθαν σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς.

O πιλότος της ΠΑ, αφού δεν κατάφερε να προσγειωθεί, αρχικά έκανε στροφή για τη Λέρο, τελικά όμως προσγειώθηκε στον Ιππικό Όμιλο της Κω.

Επειδή στην κυβέρνηση φοβήθηκαν πιθανή αντίδραση των κατοίκων με την άφιξη Καμμένου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έστειλε το πρωί μια διμοιρία των ΜΑΤ με C130 στο νησί. Συγκεκριμένα, μια διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στις 7:15 στην Κω, προκειμένου να «προετοιμάσει» το έδαφος για την άφιξη του υπουργού Άμυνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή