Μέχρι την Παρασκευή οι ενστάσεις φοιτητών για τις μετεγγραφές

Μέχρι την Παρασκευή οι ενστάσεις φοιτητών για τις μετεγγραφές

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λήγει αύριο, Παρασκευή, η προθεσμία  κατάθεσης ενστάσεων από φοιτητές οι οποίοι δεν πήραν το εισιτήριο, μέσω μετεγγραφής, σε άλλο ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Εως τώρα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας,  έχουν υποβληθεί περίπου 500 ενστάσεις ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή των μετεγγραφών, κάνοντας χρήση των κωδικών τους.

Φέτος κατατέθηκαν 9.930 ηλεκτρονικές αιτήσεις για μετεγγραφή, και έγιναν δεκτές οι 4.534 (ποσοστό 45,6%), με την συντριπτική πλειονότητα να διεκδικεί μία θέση στα ΑΕΙ/ΤΕΙ της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να αναφέρουν τα  στοιχεία του φοιτητή που έχει  υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής και τη Σχολή/Τμήμα προς την οποία έχει αιτηθεί  μετεγγραφή. Υποβάλλονται είτε με συστημένη επιστολή προς την Επιτροπή Ενστάσεων – Κεντρικό Πρωτόκολλο, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή