Διάψευση της Εισαγγελίας Εφετών για σκόπιμη καθυστέρηση σε υπόθεση του κ. Βγενόπουλου

Διάψευση της Εισαγγελίας Εφετών για σκόπιμη καθυστέρηση σε υπόθεση του κ. Βγενόπουλου

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, λιγότερο από μήνα, ολοκληρώθηκε η δικαστική διαδικασία για την έκδοση βουλεύματος σε υπόθεση που αφορούσε τον Α. Βγενόπουλο αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εισαγγελίας Εφετών.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά από δημοσίευμα ηλεκτρονικής ιστοσελίδας που έκανε λόγο για πεντάμηνη καθυστέρηση στην έκδοση του βουλεύματος αφήνοντας αιχμές κατά των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν το θέμα. Οι σχετικές πληροφορίες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εισαγγελίας Εφετών "δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ' ελάχιστο προς την πραγματικότητα".

H ανακοίνωση της Εισαγγελίας έχει ως εξής:

" Η δικογραφία υποβλήθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών στην Εισαγγελία Εφετών στις 12-1-2016 και χρεώθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτιο Δασκαλόπουλο στις 14-1-2016, ο οποίος στη συνέχεια, στις 20-1-2016, εισήγαγε την κατά νόμο πρότασή του στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Εφετών Αθηνών. Το εν λόγω συμβούλιο με το υπ΄αριμόν 16/2016 βούλευμά του, το οποίο εκδόθηκε στις 3-2-2016 δέχτηκε στο σύνολό της την εισαγγελική πρόταση, αναγνώρισε την αρμοδιότητά του να επιληφθεί της υποθέσεων και απέρριψε τις αιτήσεις του κ. Α. Βγενόπουλου και των συνεργατών του, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός είκοσι ημερών. Κατόπιν τούτων, είναι πλέον πασιφανές ότι οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, επιβάλλεται να διασφαλίσουν την εγκυρότητά της, ελέγχοντας, εκτός από το μένος τους εναντίον της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, το οποίο τους οδηγεί σε παραπληροφόρηση των αναγνωστών της, το κύρος και την αξιοπιστία των άγνωστων, πλήν όμως κακόβουλων και αδαών περί τα νομικά "συνεργατών" τους, οι οποίοι τους "τροφοδοτούν" με εντελώς ψευδείς και αβάσιμες πληροφορίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή