ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του σταθμού «Καλαμαριά»

8essalonikh--2

Για τις ανάγκες κατασκευής του σταθμού «ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ», θα εφαρμοσθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2015 οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Στην οδό Πόντου, στο ρεύμα πορείας προς Μίκρα, από την συμβολή της με την οδό Ριζούντος έως την οδό Σουμελά θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το άλλο ελεύθερο ρεύμα πορείας, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.

– Η οδός Μεταμορφώσεως από τη συμβολή της με την οδό Πόντου έως την συμβολή της με την οδό Αμισού, παραμένει αποκλεισμένη για όλα τα οχήματα, με ταυτόχρονη κατάληψη τμημάτων των πεζοδρομίων Η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων με κατεύθυνση από Πόντου και Αιγαίου προς Μεταμορφώσεως γίνεται μέσω των οδών Πόντου – στροφή στην οδό Μητρ. Κυδωνιών – ευθεία στην Καραολή Δημητρίου – αριστερά στην οδό Αργυρουπόλεως – δεξια στην οδό Μεταμορφώσεως.

– Συνεχίζεται η μονοδρόμηση της οδού Επανομής, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πόντου και Ανδριανουπόλεως. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ανδριανουπόλεως – δεξιά στην οδό Επανομής – δεξιά στην οδό Πόντου – ευθεία στην Καραολή Δημητρίου –  αριστερά στην οδό Αρυρουπόλεως και δεξιά στην οδό Μεταμορφώσεως.

– Μετατρέπεται σε αδιέξοδο το τμήμα της οδου Πανανικόλα από τη συμβολή της με την οδό Αμισού έως και την συμβολή της με την οδό Πόντου. Για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα θα γίνεται μέσω της Αμισού.

Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των ΙΧ οχηματων :

-Στην οδό Αργυρουπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Ριζούντος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μεταμορφώσεως.

-Στην οδό Ριζούντος, από τη συμβολή της με την οδό Πόντου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αργυρουπόλεως.

-Σε τμήμα της οδού Πόντου μεταξύ των οδών Χρυσουλίδου και Μ. Παρανίκα.

-Σε τμήμα της οδού Πόντου μεταξύ των οδών Ιασωνίδου και Παπακυρίτση.

-Στο τμήμα της οδού Αιγαίου, μεταξύ των οδών Πόντου και Χαλδίας.

-Στο τμήμα της οδού Επανομής, πριν τη συμβολή της με την οδό Πόντου

Για περισσότερς πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο. 2310-504710.