Ο Αντ. Καφετζόπουλος υπέβαλε παραίτηση

Ο Αντ. Καφετζόπουλος υπέβαλε παραίτηση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του λόγω «φόρτου εργασίας» υπέβαλε χθες ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας και δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Στη θέση του διορίζεται ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης (πρόεδρος του Συμβουλίου Ενταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων). Πηγές του δήμου Αθηναίων κάνουν λόγο για άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς και μιλούν για «απώλεια» όσον αφορά την προώθηση θεμάτων βιώσιμης κινητικότητας. «Είναι ο μόνος που δεν έμεινε σε δηλώσεις και λόγια αλλά προσπάθησε πραγματικά να διευκολύνει και να επεκτείνει τη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη». Η παραίτηση του ηθοποιού αποδίδεται σε έλλειψη χρόνου λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Καφετζόπουλος δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα από τις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων ακόμα και της συμπολίτευσης, οι οποίοι δεν τον υποστήριξαν όσο θα ανέμενε σε κάποιες προτάσεις του.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάποιον που έχει και άλλες ασχολίες, να υποστεί τις αγκυλώσεις του δήμου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή