ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή Μάγδας Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

gre1596700_24941061

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο» δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για την επικείμενη αποφυλάκιση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του γιού της Παύλου, Γιώργου Ρουπακιά.

Μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού (MEGA) ζήτησε να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του και να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο. «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Βλέπουμε το κτήνος αυτό, το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι' αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Φύσσα και πρόσθεσε: «Έμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μάς χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι».

Ζήτησε να προχωρήσει και να τελειώσει επιτέλους αυτή η δίκη και υποστήριξε ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν, για να καθυστερήσουν» και για να εξευτελιστεί η υπόθεση.

«Αυτή τη στιγμή δεν δικάζεται μόνο ο δολοφόνος του Παύλου, δικάζεται όλη η Χρυσή Αυγή» κατέληξε η κ. Φύσσα.