Υποβολή μήνυσης από Στ. Παπασταύρου

Υποβολή μήνυσης από Στ. Παπασταύρου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίσημη απάντηση του οικονομικού εισαγγελέα κ. Παν. Αθανασίου, σύμφωνα με την οποία «δεν ταυτοποιήθηκε πρόσωπο με το όνομα Σταύρος Παπασταύρου στη λίστα Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Μπόργιανς», δημοσιοποίησε χθες ο κ. Σταύρος Παπασταύρου. Ο δικηγόρος, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Μαξίμου, με στόχο την άσκηση πίεσης προς τη νυν και πρώην ηγεσία της Ν.Δ., κατέθεσε επίσης μήνυση, δρομολογώντας έτσι τις νομικές ενέργειες εναντίον της εφημερίδας «KontraNews» για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση «για το άθλιο και ψευδές κυριακάτικο (21.2.2016) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τον υβριστικό τίτλο “Λίσταρχος ο Παπασταύρου”».

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά κατέθεσε και προσφυγή για την ακύρωση του προστίμου που του επιβλήθηκε, καθώς εμφανιζόταν στη λίστα Λαγκάρντ ως πληρεξούσιος λογαριασμού που, σύμφωνα με τον ίδιο, ανήκε στον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή. Ο ίδιος ο επιχειρηματίας έχει δηλώσει ότι ο λογαριασμός ήταν ουσιαστικά δικός του, πλην όμως επιβλήθηκε πρόστιμο στον κ. Παπασταύρου με βάση, όπως επισημαίνει, «ένα κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel». «Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα. Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπασταύρου, καταλήγοντας: «Η Δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή