Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία Βούλγαρου που είχε βρεθεί τεμαχισμένος

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία Βούλγαρου που είχε βρεθεί τεμαχισμένος

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε από την ελληνική αστυνομία η δολοφονία Βούλγαροu 41 ετών, η σωρός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο. 

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας άνδρας 45 ετών και μία γυναίκα 43 ετών.

Κίνητρο της πράξης τους είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι οικονομικές διαφορές που είχε ο άνδρας με το θύμα.

Από την έρευνα και εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα διέμενε μαζί με το θύμα, στη Νέα Χαλκηδόνα. Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 2016 το θύμα επέστρεψε στην οικία του, μαζί με τον ομοεθνή του, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Εκεί ο άνδρας επιτέθηκε στο θύμα και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια έβαλε τη σορό του σε σακούλες, τις οποίες πέταξε σε κάδους απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι. Μετά τη δολοφονία, οι δύο δράστες καθάρισαν το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν τα έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του για να απολογηθούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή