ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσπερίδα με τίτλο «Ανήκει η Ελλάδα στην Δύση;» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

hellenicamerican

Εσπερίδα με τίτλο «Ανήκει η Ελλάδα στην Δύση;» πραγματοποιεί το Hellenic American College / Hellenic American University και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων την 4η Απριλίου 2016 στις 18:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην οδό Μασσαλίας 22 στο Κολωνάκι.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), ο κ. Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών και ο κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

Συντονιστής θα είναι ο κ. Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος, Πρόεδρος Hellenic American University ενώ τις εισαγωγικές παρατηρήσεις θα κάνει ο κ. Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ωστόσο λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων οι ηλεκτρονικές προεγγραφές γίνονται μέσω eventbrite

Για πληροφορίες: +30 210 3680950, http://dialog.haec.gr/, [email protected]