Εσπερίδα με τίτλο «Ανήκει η Ελλάδα στην Δύση;» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Εσπερίδα με τίτλο «Ανήκει η Ελλάδα στην Δύση;» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσπερίδα με τίτλο «Ανήκει η Ελλάδα στην Δύση;» πραγματοποιεί το Hellenic American College / Hellenic American University και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων την 4η Απριλίου 2016 στις 18:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην οδό Μασσαλίας 22 στο Κολωνάκι.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), ο κ. Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών και ο κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

Συντονιστής θα είναι ο κ. Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος, Πρόεδρος Hellenic American University ενώ τις εισαγωγικές παρατηρήσεις θα κάνει ο κ. Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ωστόσο λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων οι ηλεκτρονικές προεγγραφές γίνονται μέσω eventbrite

Για πληροφορίες: +30 210 3680950, http://dialog.haec.gr/, [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή