Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για Παιδιά που έχουν Ανάγκη

Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για Παιδιά που έχουν Ανάγκη

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Vodafone διευρύνει το δίκτυο κοινωνικής στήριξης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Vodafone Ελλάδας από κοινού με το Ίδρυμα Vodafone έχουν επενδύσει περισσότερα από €4.200.000 με στόχο τη στήριξη προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.

Σήμερα, η Vodafone αναλαμβάνει δράση, με σκοπό να στηρίξει το έργο ανθρωπιστικών οργανώσεων για την ανακούφιση των παιδιών προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα και των οικογενειών τους. Μέσα από μία σειρά υποδομών, υπηρεσιών και εθελοντικών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και τη φροντίδα των προσφύγων που φιλοξενούνται στη χώρα μας σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα δωρεάν επικοινωνίας μέσω Internet. Συγκεκριμένα, 20.000 πρόσφυγες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε δεδομένα  5GB, για ένα  μήνα προκειμένου να συνεχίσουν να είναι σε επαφή με τις οικογένειες τους.

Επιπλέον, η Vodafone κινητοποιεί εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της, με στόχο τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, σε κεντρικά σημεία, για οικογένειες των προσφύγων και μικρά παιδιά, μέσα από πρωτοβουλίες εθελοντισμού, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο στήριξης και δράσης.

Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης το Ίδρυμα Vodafone με την υποστήριξη της Vodafone Ελλάδας, ενισχύουν το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), παρέχοντας τέσσερα σημεία Wi-Fi -Instant Network- στις δομές φιλοξενίας σε Λέσβο, Σάμο και Ειδομένη, που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε έως και 2.500 συσκευές την ημέρα, καλύπτοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα, μέσα από επτά κινητές μονάδες φόρτισης συσκευών -Instant Charge- στις αντίστοιχες δομές δίνεται η δυνατότητα φόρτισης έως και 3.600 κινητών τηλεφώνων σε ημερήσια βάση. Σε αυτό το πλαίσιο, το Ίδρυμα Vodafone προτίθεται να διαθέσει αντίστοιχες υποδομές στους Γιατρούς του Κόσμου, σύμφωνα με τις ανάγκες των δομών φιλοξενίας στη χώρα.

Επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/portal/support-network

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή