Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα»

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δύο ατόμων, 32 και 37 ετών, προέβη την Παρασκευή η αστυνομία λίγες ώρες μετά την επίθεση κατά των γραφείων της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξέτασαν το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης και διασταυρώνοντας τα χαρακτηριστικά των δραστών, εντόπισαν τα δύο άτομα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα και από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό εξακριβώθηκε ότι τα δύο άτομα συμμετείχαν στην ομάδα που προκάλεσε τις φθορές στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνος μοτοσικλετιστή, κουκούλα τύπου full face, δύο ζευγάρια γάντια, περιλαίμιο και μπουφάν.

Σε βάρος των συλληφθέντων, ο οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράνομης βίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της απείθειας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή