Ματς μπολ με φόντο τον τελικό για ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου

Ματς μπολ με φόντο τον τελικό για ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «εισιτήρια» για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ ανδρών θα διεκδικήσουν σήμερα ο ΠΑΟΚ και ο Φοίνικας Σύρου. Οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες και προηγούνται έναντι των αντιπάλων τους, Ολυμπιακού και Κηφισιάς, αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, αυτές οι ομάδες θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν τα θετικά αποτελέσματα ώστε να οδηγήσουν τη σειρά των ημιτελικών σε πέμπτο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ (προηγείται 2-1) θα υποδεχθεί στις 18.00 τον Ολυμπιακό. Η ομάδα Θεσσαλονίκης γιόρτασε χθες τα 90ά γενέθλιά της και θέλει να κάνει σήμερα δώρο στους φίλους της την πρόκριση στους τελικούς. «Για εμάς κάθε αγώνας είναι τελικός. Σε αυτή τη φάση δεν συγχωρούνται τα λάθη. Μετά τις νίκες στου Ρέντη κάποιοι πίστεψαν ότι θα ήταν εύκολη η πρόκριση. Η πραγματικότητα, όμως, ήταν διαφορετική. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Ολυμπιακού, βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση ύστερα από τη νίκη τους στον τρίτο ημιτελικό και το «σπάσιμο» της έδρας των αντιπάλων τους. Στόχος τους είναι η νίκη ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα στου Ρέντη.

Αργότερα, στις 20.30 (novasports 4), θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Φοίνικας με την Κηφισιά. Η ομάδα της Σύρου προηγείται με 2-1 και οι «πειρατές» φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν την πρόκριση μπροστά στους φιλάθλους τους.

• Ιστορία έγραψε η ομάδα της Θήρας, η οποία, χάρη στην καλή επίθεση και σερβίς των αθλητριών της, κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη με 3-1 (25-17, 26-24, 18-25, 25-17) και με 2-1 στις νίκες να πάρει την πρόκριση για τη σειρά των τελικών όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου στο κλειστό του Ρέντη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή