Ερευνα για τον πρόσφυγα που χτυπήθηκε από όχημα της αστυνομίας

Ερευνα για τον πρόσφυγα που χτυπήθηκε από όχημα της αστυνομίας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερευνα από την τροχαία διεξάγεται για τα αίτια του ατυχήματος που συνέβη την Δευτέρα στην Ειδομένη, όταν ένα αστυνομικό όχημα παρέσυρε έναν Σύρο πρόσφυγα, τραυματίζοντας τον.

Αυτή την στιγμή για την συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν δύο καταθέσεις από τον γιο του θύματος, που είναι 15 ετών.

Στην πρώτη ααναφέρει πως ο πατέρας του ήταν πάνω σε ένα στύλο και έκανε κάποια δουλειά. Κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του έπεσε και εκείνη την ώρα περνούσε το βανάκι της αστυνομίας και τον χτύπησε. Στην άλλη του κατάθεση, τόνισε πως ο πατέρας του δεν ήταν πάνω σε στύλο αλλά έκανε κάποιες εργασίες στην άκρη του δρόμου, σηκώθηκε απότομα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και τον χτύπησε το αυτοκίνητο.

Η επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Σύρος, ενώ εκτελούσε εργασίες εξωτερικά της σκηνής του, έχασε την ισορροπία του και κατά την πτώση του στο έδαφος επέπεσε στην πλαϊνή πλευρά διερχόμενου αστυνομικού οχήματος, το οποίο οδηγούσε 46χρονος αστυνομικός.

Από την πλευρά του, ο τελευταίος υποστήριξε πως άκουσε ένα θόρυβο που προήλθε από τα πλάγια του αυτοκινήτου αλλά δεν κατάλαβε το τι ακριβώς έγινε.

Η έρευνα συνεχίζεται και ο ιατροδικαστής θα επισκεφθεί τον πρόσφυγα στο νοσοκομείο προκειμένου να τον εξετάσει και να υπάρχει πλήρης άποψη για τα τραύματα του και από που προήλθαν. Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή