Ορίστηκαν νέοι διοικητές σε τέσσερα νοσοκομεία

Ορίστηκαν νέοι διοικητές σε τέσσερα νοσοκομεία

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους νέους διοικητές τεσσάρων νοσοκομείων, των Πανεπιστημιακών Ρίου, Ηρακλείου και Αλεξαδρούπολης και του νοσοκομείου Χίου ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας. Ειδικότερα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου καθήκοντα διοικητή αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Πισιμίσης, επίκουρος καθηγητής διοίκησης Μονάδων Υγείας στο ΤΕΙ Καλαμάτας.

Στο Πανεπιστημιακό Ηρακλείου διορίζεται ο Ιωάννης Τασσόπουλος, πτυχιούχος κοινωνιολογίας του Παντείου με μετεκπαίδευση στη διοίκηση υπηρεσιών Υγείας και στην γενική διοίκηση.

Νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Αλεξανδρούπολης θα είναι ο Δημήτρης Αδαμίδης, διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Αθηνών και μέχρι σήμερα διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Ξάνθης, ενώ στο νοσοκομείο Χίου διορίζεται ο μέχρι σήμερα προϊστάμενος του Αυτοτελούς τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης και Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Απόστολος Πατέστος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή