Συνεχίζουν την αποχή οι επιστημονικοί φορείς

Συνεχίζουν την αποχή οι επιστημονικοί φορείς

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να απέχουν από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή εμφανίστηκαν κατά την σημερινή συνάντηση που είχαν στο ΤΕΕ οι εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων της χώρας.

Γιατροί,δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, φοροτεχνικοί, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές δήλωσαν δια των εκπροσώπων τους την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την αποχή από τα καθήκοντά τους, που ήδη μετρά τρείς μήνες, δεδομένου οτι η κυβέρνηση δεν προέβη σε καμία ουσιαστική αλλαγή.

Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Βασίλης Αλεξανδρής μάλιστα καυτηρίασε τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου – «θα τα πάρουμε από αυτούς που φοράνε μαντηλάκι και γραβάτα σαν εμένα» είπε ο υπουργός- υπογραμμίζοντας οτι «αν ο κ. Κατρούγκαλος ταυτίζει τους δικηγόρους και την απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα με γραβάτες και μαντηλάκια, τότε νομίζω οτι βρισκόμαστε σε λάθος χώρα, με λάθος υπουργό και λάθος αποφάσεις».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή