Συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να πυρπολήσουν ΑΤΜ

Συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να πυρπολήσουν ΑΤΜ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άνδρες, 21 και 19 ετών, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, την ώρα που επιχειρούσαν να τοποθετήσουν εμπρηστικό μηχανισμό σε ΑΤΜ τράπεζας στην οδό Πατησίων.

Συγκεκριμένα, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περνούσαν από το σημείο με περιπολικό και επιχείρησαν να διαφύγουν, ωστόσο συνελήφθησαν σε κοντινή απόσταση, παρότι προέβαλαν αντίσταση. Μάλιστα, κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, ο μηχανισμός τους έπεσε, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά μπροστά από το ΑΤΜ.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος είχε συλληφθεί εκ νέου τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε επίθεση αναρχικών με μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος στα Εξάρχεια και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Κατά των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή