Τοποθέτηση νέων διοικητών σε έντεκα νοσοκομεία

Τοποθέτηση νέων διοικητών σε έντεκα νοσοκομεία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα καθώς και γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ είναι στην πλειονότητά τους οι νέοι διοικητές που επέλεξε το υπουργείο Υγείας για έντεκα νοσοκομεία της χώρας.

Ειδικότερα, καθήκοντα διοικητή αναλαμβάνει στο Λαϊκό νοσοκομείο ο Μιχάλης Λοπατατζίδης (πρ. σύμβουλος επιχειρήσεων), στο νοσοκομείο Φλώρινας ο Νικόλαος Κοτοπούλης (πρ. στέλεχος εταιρείας ιατροτεχνολογικών προϊόντων), στο Σωτηρία ο Πέτρος Λυρντζής (στέλεχος στην εταιρεία Euromedica), στο Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης η κα Μελπομένη Τσούγκα (στέλεχος του ίδιου νοσοκομείου και του Ψυχιατρικού Θεσσαλονίκης), στο Αγιος Παύλος Θεσσαλονίκης η κα Αναστασία Πατερνά (ακτινοφυσικός), στο ΑΧΕΠΑ ο Αναστάσιος Σπανός (ακτινοδιαγνώστης και πρ. πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης), στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης η κα Βασιλική Παπαχριστοδούλου (πρ. διευθύντρια υπηρεσιών σε νοσοκομεία ΕΣΥ), στο Αιτωλοακαρνανίας ο Δημήτριος Μιχάλης (γενικός γιατρός), στο Λαμίας ο Παναγιώτης Ζυγούρης (χειρουργός), στο Παμμακάριστος ο Πασχάλης Καριώτης (στέλεχος διωτικών επιχειρήσεων) και στο Ελενα Βενιζέλου ο Δημήτρης Βεζυράκης (κοινωνικός λειτουργός).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή