Διάλογος για την Αν. Μεσόγειο μεταξύ δημοσιογράφων Ελλάδας – Ισραήλ

Διάλογος για την Αν. Μεσόγειο μεταξύ δημοσιογράφων Ελλάδας – Ισραήλ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτή συζήτηση μεταξύ Ισραηλινών και Ελλήνων δημοσιογράφων και αναλυτών με θέμα «Γεωπολιτικές αλλαγές και προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή» διεξάγεται την Τρίτη στην Αθήνα.

Θα συμμετάσχουν ο Nahum Barnea, πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος της εφημερίδας «Yedioth Aharanot», η Dana Weiss, παρουσιάστρια ειδήσεων και πολιτική συντάκτις του "Saturday Night News" Channel 2, και ο Amos Harel, στρατιωτικός ανταποκριτής της εφημερίδας «Haaretz», ο Νίκος Κωνσταντάρας, διευθυντής σύνταξης της «Καθημερινής» και ο Θάνος Ντόκος, γενικός διευθυντής Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής. Συντονιστής θα είναι ο διπλωματικός ανταποκριτής και αρθρογράφος της «Καθημερινής» Αθανάσιος Ελλις.

Μετά τη συζήτηση, που διοργανώνεται από την «Καθημερινή» σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ, και θα διεξαχθεί στα αγγλικά, θα γίνουν ερωτήσεις από το κοινό. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ινστιτούτο Cervantes, Οδός Μητροπόλεως 23, στις 1 μμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή