Εντοπίστηκε ιστοσελίδα με παράνομο τζόγο

Εντοπίστηκε ιστοσελίδα με παράνομο τζόγο

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία σε βάρος ιστοσελίδας παράνομου τζόγου, μέσω διαδικτύου, με τη διενέργεια τυχαιρών παιγνίων και στοιχηματισμού, σχημάτισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως διαπιστώθηκε, η διαχείριση και οι διακομιστές (servers) του επίμαχου ιστοτόπου εδρεύουν στις ΗΠΑ.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας, που σχηματίστηκε για την υπόθεση, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να υποβληθούν άμεσα σχετικά αιτήματα δικαστικής συνδρομής, για τη διενέργεια των απαραίτητων ενεργειών για τους δράστες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Επιπλέον, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διενεργήσουν ελέγχους για τον εντοπισμό του ύψους της φοροδιαφυγής και τυχόν νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Τέλος, ενημερώθηκε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), η οποία είναι αρμόδια για την εποπτεία και τον έλεγχο των παιγνίων και την τήρηση του κατάλογου («black list») που περιλαμβάνει ιστοτόπους που προβάλλονται και προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, χωρίς νόμιμη άδεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή