Συλλαλητήριο οργανώνει η ΑΔΕΔΥ την Κυριακή στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο οργανώνει η ΑΔΕΔΥ την Κυριακή στο Σύνταγμα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ το απόγευμα της Κυριακής, 22 Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στο νέο Πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί την ίδια μέρα προς ψήφιση στη Βουλή.

Η ΑΔΕΔΥ ζητά «να μην περάσει το νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων, να μην περάσει ο αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων και να αποτραπεί η φοροεπιδρομή».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο σε κινητοποιήσεις και συλλαλητήριο την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να μην περάσει το Πολυνομοσχέδιο.

«Με το νέο νομοσχέδιο επιβάλλονται πρόσθετοι έμμεσοι φόροι ύψους 1,8 δισ. ευρώ από την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, παράλληλα με τους νέους άμεσους φόρους στο εισόδημα ύψους 1,8 δισ. που επιβλήθηκαν πρόσφατα, σε μισθωτούς, συνταξιούχους και άλλα λαϊκά στρώματα. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την πολιτική λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων και της δημόσιας περιουσίας, την πολιτική φτωχοποίησης του λαού. Αγωνίζεται για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΔΝΤ και κεφαλαίου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή