ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας με όπλα, χειροβομβίδες και πυροκροτητές

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας με όπλα, χειροβομβίδες και πυροκροτητές

Όπλα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, πυρίτιδα και πλαστά δελτία ταυτότητας βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κατοχή ενός 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στην Πάτρα από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί στο Μεσολόγγι πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι του 39χρονου.

Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν δύο χειροβομβίδες, δύο πυροκροτητές, ένα πιστόλι, δύο κυνηγετικά όπλα, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής ενέργειας, 29 μαχαίρια, δυο στιλέτα, 11 βλήματα, 280 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 132 γραμμάρια πυρίτιδας, μία διόπτρα, επτά γεμιστήρες διαφόρων όπλων, ένα δακρυγόνο, 31 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα, τρία πλαστά δελτία ταυτότητας με στοιχεία του πατέρα του συλληφθέντα, επτά πινακίδες κυκλοφορίας Γερμανικών Αρχών, μια πλαστή πινακίδα αυτοκινήτου κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη αναμένονται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.