Εξι υποτροφίες σε ομογενείς

Εξι υποτροφίες σε ομογενείς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι πλήρεις υποτροφίες σε ομογενείς από τη Ρωσία προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο, συμμετέχοντας στο έτος Ελλάδα – Ρωσία 2016.

Συγκεκριμένα, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε χθες τη χορήγηση έξι υποτροφιών πλήρους απαλλαγής διδάκτρων σε αριστούχους φοιτητές από την ομογένεια της Ρωσίας. «Με αυτόν τον τρόπο το Διεθνές Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στις δράσεις και παροχές που σχεδιάζονται στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού», αναφέρει το ίδρυμα, με τη σημαντική παρουσία και συμβολή στον σκοπό της εκπαίδευσης Ελλήνων του εξωτερικού στην Ελλάδα.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο (www.ihu.edu.gr) είναι ελληνικό δημόσιο ίδρυμα, ιδρύθηκε το 2005 και προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των πληροφοριακών συστημάτων, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας, της αρχαιολογίας και της νομικής.

Οι ενδιαφερόμενοι ομογενείς για τις έξι υποτροφίες μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στις γραμματείες των τριών σχολών του Διεθνούς Πανεπιστημίου για τη φοίτηση σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους και για τη χορήγηση υποτροφίας πλήρους απαλλαγής διδάκτρων. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των αιτήσεων, σύμφωνα με κριτήρια που σχετίζονται με τις επιδόσεις στις προηγούμενες σπουδές και την οικονομική κατάσταση εκάστου υποψηφίου. Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα www.ihu.edu.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή