Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μ. Γιαννάκου

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μ. Γιαννάκου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως κρίσιμη αλλά σταθερή, χαρακτήριζαν μέχρι το απόγευμα οι γιατροί την κατάσταση της υγείας της πρώην υπουργού της ΝΔ Μαριέττας Γιαννάκου που παρέμενε νοσηλευόμενη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Κοργιαλένειο Μπενάκειο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η κα Γιαννάκου εισήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση (τοποθέτηση στεντς) και τουλάχιστον έως χθες αργά το απόγευμα νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Χθες το πρωί η πρώην υπουργός εμφάνισε επιπρόσθετα πυρετό λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, που σε συνδυασμό με την βεβαρυμένη κατάσταση της υγείας της προβληματίζει τους γιατρούς. Υπενθυμίζεται ότι η κα Γιαννάκου πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη.

Τον Φεβρουάριο του 2008 είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού μετά από κάταγμα. Λόγω του διαβήτη δεν ήταν εύκολο να επουλωθεί το τραύμα. Προκλήθηκε μόλυνση και αναγκάστηκαν τότε οι γιατροί του Ερρίκος Ντυνάν να προχωρήσουν σε επέμβαση ακρωτηριασμού προκειμένου να της σώσουν τη ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή