Στο εδώλιο ο Ρουπακιάς για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του

Στο εδώλιο ο Ρουπακιάς για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Ρουπακίας κάθισε σήμερα για πρώτη φορά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μετά την αποφυλάκιση του λόγω της λήξης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης.

Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του όπου βρίσκεται σε περιορισμό ακολουθώντας  την τακτική των συγκατηγορουμένων του οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου στο εδώλιο καθόταν ένας μόνο από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Σήμερα, ωστόσο, η εικόνα αυτή άλλαξε  καθώς το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα της οικογένειας του άτυχου μουσικού. Έτσι, στο εδώλιο κάθονται σήμερα συνολικά 17 κατηγορούμενοι. Κατά την είσοδο του Γιώργου Ρουπακιά στη δικαστική αίθουσα η μητέρα και συγγενείς του Παύλου Φύσσα τον υποδέχθηκαν με ύβρεις και κατάρες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή