Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 50χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 50χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας 34 και μια γυναίκα 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν, είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας του 50χρονου ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος στα Λιμανάκια της Βάρκιζας στις 15 Ιουνίου.

Οπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Ωστόσο εισήλθε στην οικία ο 34χρονος και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να χτυπά με τα χέρια και έναν ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια, όπου συνεχίσθηκε ο ξυλοδαρμός και στο τέλος ο εμπρησμός του θύματος.

Κατόπιν, όπως αναφέρει σε ενημέρωσή της η αστυνομία, οι δράστες μετέβησαν στην προαναφερόμενη οικία και προσπάθησαν να την καθαρίσουν, την έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος, με τη βοήθεια μιας άλλης γυναίκας, επίσης 19 ετών, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Οι δύο δράστες επιβεβαίωσαν στις αρχές τα παραπάνω γεγονότα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή