Ενας στους 10 εκπαιδευτικούς πήρε μετάθεση – Οι πίνακες

Ενας στους 10 εκπαιδευτικούς πήρε μετάθεση – Οι πίνακες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις μία στις δέκα αιτήσεις για μετάθεση εγκρίθηκαν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείο Παιδείας, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις δασκάλων και νηπιαγωγών (ΠΕ60 και ΠΕ70) Γενικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 4.056 και ικανοποιήθηκαν 356  (ποσοστό 8,78 %). Για μεταθέσεις Ειδικής Αγωγής σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΕΚ υπεβλήθησαν 149 αιτήσεις και ικανοποιήθηκαν 90 (ποσοστό 60,40 %).

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου.Ο μικρός αριθμός μεταθέσεων αποδίδεται στην μείωση των συνταξιοδοτήσεων.

Δείτε τους πίνακες μεταθέσεων αναλυτικά:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

/

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή