Τόσκας: Στρατιωτική τάξη στα Εξάρχεια δεν μπορεί να έχουμε

Τόσκας: Στρατιωτική τάξη στα Εξάρχεια δεν μπορεί να έχουμε

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με μέλη Αλβανούς και Έλληνες που διακινούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια, ανακοίνωσε μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κατσαφάδου και Κωνσταντίνου Καραγκούνη, και της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι η επιχείρηση δεν αποτέλεσε προϊόν πιέσεων των ημερών για την κατάσταση στα Εξάρχεια, αλλά ήταν αποτέλεσμα «συστηματικής δουλειάς» που πραγματοποιήθηκε «με αθόρυβο και χειρουργικό τρόπο. Η αστυνομία κινήθηκε αποτελεσματικά και κατάσχεσε μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης» σημείωσε.

«Θα έχουμε τάξη εκεί που πρέπει, δεν θέλουμε ασφάλεια στρατοπέδου συγκέντρωσης» τόνισε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε ότι «τόσα χρόνια τα προβλήματα κουκουλώνονταν και καλύπτονταν κάτω από το χαλί και τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή