Σύναντηση Δημήτριου – Ιερώνυμου στα Σπάτα

Σύναντηση Δημήτριου – Ιερώνυμου στα Σπάτα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο αεροδρόμιο των Σπάτων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν  ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος και αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.

Την ίδια ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο ο κ. Ιερώνυμος για να πετάξει για Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκε το αεροσκάφος της γραμμής από Νέα Υόρκη, στο οποίο επέβαινε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής. Η συνάντηση των δύο ιεραρχών κράτησε μισή ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Ιερώνυμος, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο του, βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής το τελευταίο του βιβλίο σχετικά με την «Απάντηση της Εκκλησίας στα μυθεύματα αντικληρικαλιστικού λαϊκισμού».

Ο κ. Ιερώνυμος ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη, και το Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Οσίου γέροντος Παϊσίου. Εκεί από τις 8 μ.μ. είχε προγραμματισθεί ιερά Αγρυπνία. Ηδη από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες προσκυνητές στην Μονή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή