Σε λειτουργία από τις 25 Ιουλίου το ανανεωμένο αεροδρόμιο της Πάρου

Σε λειτουργία από τις 25 Ιουλίου το ανανεωμένο αεροδρόμιο της Πάρου

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγει τις πύλες του στις 25 Ιουλίου το ανανεωμένο, μεγαλύτερο πλέον, αεροδρόμιο της Πάρου, το οποίο θα εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα την αυξημένη τουριστική κίνηση του νησιού.

Με προσφορές και ένα νέο δρομολόγιο υποδέχεται το νέο αεροδρόμιο η Olympic Air. Βασικοί αρωγοί στην ολοκλήρωση και στη λειτουργία του νέου αεροδρομίου στάθηκαν η Aegean και η Olympic Air, καθώς, μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης και της κατασκευής του νέου διαδρόμου από την πολιτεία (αρχές του 2015), υποστήριξαν οικονομικά, ύστερα από έγκριση του υπουργείου Υποδομών, την κατασκευή της πρώτης φάσης του αεροσταθμού επιβατών όσο και τα έργα υποδομής του νέου αερολιμένα.

Η χρηματοδότηση και η κατασκευή του τερματικού σταθμού έγιναν με την υποστήριξη των εταιρειών σε διάστημα λίγων μηνών του 2016, προκειμένου να συμπληρωθεί άμεσα η σημαντική επένδυση του Δημοσίου και να επιτραπεί επιτέλους η λειτουργία του νέου αεροδρομίου κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Το ανανεωμένο αεροδρόμιο της Πάρου διαθέτει διάδρομο μήκους 2.000 μ. (με επιχειρησιακό μήκος 1.400 μ.), ενώ, πέραν των έργων κατασκευής του αεροσταθμού επιφάνειας 750 τ.μ., ολοκληρώθηκαν και τα συνοδά έργα (δρόμοι, χώροι στάθμευσης, περιβάλλον χώρος κ.λπ.).

Νέες πρωτοβουλίες

Ταυτόχρονα, η Olympic Air, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας και με αφορμή τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου, παρουσιάζει νέες πρωτοβουλίες για την αύξηση του τουρισμού σε έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό της νησιωτικής Ελλάδας. Στο νέο αεροδρόμιο, η Olympic Air έχει πλέον τη δυνατότητα να επιχειρεί στην Πάρο με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους και έτσι δύναται να προσφέρει τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο πολλαπλάσιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Πάρος από τις 4 Αυγούστου 2016.

Παράλληλα, η Olympic Air, με αφορμή τα εγκαίνια της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου του νησιού, διαθέτει 9.000 θέσεις σε προσφορά για τα δρομολόγια Πάρο – Αθήνα και Πάρο – Θεσσαλονίκη για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, με τιμές από 39 ευρώ, αρκεί η κράτηση των εισιτηρίων να πραγματοποιηθεί έως τις 20 Ιουλίου 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή