Γ.Γ. Ενημέρωσης: Γιατί κόπηκε το ΜEGA

Γ.Γ. Ενημέρωσης: Γιατί κόπηκε το ΜEGA

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους τυπικούς λόγους για τη μη προεπιλογή του MEGA διευκρίνισε σε ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενημερώνει το κοινό και τους φορείς προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι:

Στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού (Αρ.Πρωτ.178/19-7- 2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, (https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%986%CE%A3465%CE%99%CE% A7%CE%A6-%CE%96%CE%91%CE%99) μεταξύ των λόγων που αναφέρονται για την μη προεπιλογή της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL)» στη τελευταία σελίδα περιλαμβάνονται και τα εξής:

1- κγ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα.

2- κδ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και η υποψήφια εταιρεία δεν προσκόμισαν ασφαλιστική ενημερότητα.

3- κε) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ δεν προσκόμισαν τραπεζική ενημερότητα.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω είναι ήδη δημοσιευμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας απηύθυνε προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ερώτημα θεραπείας για όλους τους ενδιαφερόμενους που αποκλείστηκαν.

Η ανακοίνωση του κ. Καψή επιχειρεί να φορτώσει στους ώμους του δημοσίου, προβλήματα και επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού.

Είναι προφανώς απολύτως αβάσιμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή