To χρονικό της αιματηρής συνέχειας στο έγκλημα πάθους του Κορωπίου

To χρονικό της αιματηρής συνέχειας στο έγκλημα πάθους του Κορωπίου

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια υπόθεση – θρίλερ με στοιχεία ερωτικής τραγωδίας εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγες μόλις ώρες στο Κορωπί, από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, με απολογισμό μια νεκρή και δύο τραυματίες.

Κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση είναι 41χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης. Νωρίτερα, σε κατάσταση αμόκ είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα και τραυματίσει τον πατέρα της συντρόφου του, 55 ετών, και τη συμβία του 51 ετών.

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται αργά το βράδυ της Τετάρτης. Η νεαρή σύντροφος του 41χρονου, ηλικίας μόλις 26 ετών, τυφλωμένη από το ερωτικό πάθος και τη ζήλια πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Κορωπί και διαπληκτίστηκε έντονα μαζί της.  Κατά τη διάρκεια του καβγά που εκτυλίχθηκε στην αυλή της μονοκατοικίας της οδού Πυθαγόρα 66, η 26χρονη χτύπησε πολλές φορές με μαχαίρι την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, 35 ετών, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Την αιμόφυρτη γυναίκα μετέφερε ο ίδιος ο 41χρονος στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αστυνομικοί έριξαν φως στα γεγονότα και προχώρησαν στη σύλληψη της 26χρονης ως δράστη της δολοφονίας της 35χρονης.  Ανακρινόμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι στόχος της ήταν να εκφοβίσει τη πρώην σύζυγο του συντρόφου της όχι όμως και να τη σκοτώσει.

Νέο αιματηρό επεισόδιο

Η ούτως ή άλλως δραματική υπόθεση κλιμακώθηκε ακόμα περισσότερο στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 41χρονος εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της συντρόφου του, 55 ετών, και άνοιξε πυρ. Tα σκάγια τραυμάτισαν τον 55χρονο και την 51 ετών συμβία του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, δίχως, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Ο 41χρονος κατάφερε προσωρινά να διαφύγει από τη μονοκατοικία της οδού Γ. Αναγνώστου και ακολούθησε αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Ενόσω διέφευγε τη σύλληψη ο 41χρονος έδωσε παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για τα κίνητρα της πράξης του. Περίπου δύο ώρες αργότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έκαναν έρευνες για τη σύλληψή του τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Κορωπίου. Τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Κορωπίου όπου ανακρίνεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή